Jõulumäe Tervisespordikeskus sai uue juhatuse liikme

Meil on rõõm teatada, et 9. septembrist liitus meie meeskonnaga Lily Allas, kes vastutab juhatuse liikmena keskuse arendamise ning kommunikatsiooni- ja turundustegevuste eest.

„Minu peamine ülesanne on keskuse potentsiaali realiseerimine läbi investeeringute elluviimise ning erinevate arendus- ja turundustegevuste. Minu soov on, et me suudaksime oma püsikliente teenuste valiku ja kvaliteediga üllatada, keskusesse jõuaksid ka need, kes siia kunagi ei ole sattunud ning et meid külastaks rohkem väljaspool Eestit elavaid spordilembeseid inimesi“, ütleb Allas. Pikaaegse teise juhatuse liikme Eido Tasalain’i vedada jääb keskuse operatiivpool sh kogu taristu hooldus ja haldus, võistluste ja sündmuste ning majutuse ja toitlustuse korraldus.  

Lilyl on pikaaegsed kogemused rahvusvahelise müügi-, projekti- ning meeskonnajuhtimises. Ta on olnud Tervise Paradiisi loomise ja meeskonna ülesehitamise juures hotelli juhatajana ning töötanud müügi-ja turundusosakonna juhina Strand Spa & Conference hotellis. Kaheksa aastat AS Wendre Soome turu müügijuhina hõlmas nii müüki kui ka tootearendust ning turundust. Tema viimane töökoht EIS turismiosakonnas, Visit Estonia tiimis looduse- ja kultuuriturismi teemajuhina, võimaldas kaasa aidata sektori arengule ning inspireerida välismaalasi tulema Eestisse looduse- ja kultuuriturismi teenuseid kogema. Lilyl on bakalaureusekraad ärijuhtimises ning magistrikraad teenuste disainis ja juhtimises.

SA Jõulumäe Tervisespordikeskuse nõukogu esimees Riina Uljas sõnab: „Soovime Jõulumäe Tervisespordikeskuses pakkuda parimaid tingimusi liikumisharrastuse ja spordiga tegelemiseks võimalikult laiale sihtrühmale. Arendus- ja turundustegevuste võimestamiseks vajas keskus vastavate kompetentsidega arendusjuhti, kelle me Lily näol leidsime. Keskuse arendustegevuste tegevuskava loomine, teenuste arendamine ja turundusstrateegia elluviimine on tema peamised fookused.“

Jõulumäe Tervisespordikeskus on üks olulisemaid spordikeskusi Eestis ning mitmete Eesti spordialaliitude ja üleriigiliste spordiühingute eelistatuim treening- ja võistluspaik. Keskus pakub aastaringselt mitmekesiseid võimalusi erinevate spordialade harrastajatele, tippsportlastele kui ka loodushuvilistele. Jõulumäe on sobilik paik sündmuste korraldamiseks.

Soovime Lilyle palju edu Jõulumäe Tervisespordikeskuse juhatuse liikme töös!

joulumae-logo-liikumiseks-loodud