9. okt. 2019

Blog

23.03.2024-2
Suusahooaeg kestab märtsi lõpuni

Head suusasõbrad! Suusahooaeg hakkab läbi saama.

Kunstlumering on küll veel olemas ja headel päevadel suusatatav, kuid paar kohta on kriitilised ning regulaarset rajahooldust ei tehta.

Viimane regulaarne hooldus toimub 26.03 õhtul. Alates 01.04. hakatakse lund laiali vedama ja suvealadele ruumi tegema.

Rajavalgustus töötab kuni 30. märtsini k.a (õhtul kella 21-ni).
Suusalaenutus töötab kuni 31. märtsini.

✅ Suusaraja infot uuendatakse kõiki Eesti terviseradu koondaval veebilehel: terviserajad.ee

Tavaasetusega Punane disc golf’i rada on taas mängimiseks avatud alates 01.04. Kollane rada avatakse 05.04.2024.

Kohtumiseni Jõulumäel!

23.03.2024m
Kettagolfi suvehooaeg algab 1.04

Kettagolfiradade suvehooaja avamine jääb sel aastal aprilli.

Jõulumäe Punane kettagolfirada on avatud aastaringselt, kuid suusahooajal pisut lühemate radadega. Punane rada on nn talvise asetusega avatud kuni 31. märtsini. 1. aprillil tehakse rajal hooldustöid ning asetatakse korvid ja tiialad oma kohale tagasi. Suvise e. tavaasetusega Punane rada peaks 1. aprilli pärastlõunast taas avatud olema.

Suusahooaeg kestab Jõulumäel märtsi lõpuni. Pärast seda hakatakse liikumisradu kunstlumest vabastama.

Kollane rada peaks mängimiseks avatud olema loodetavasti alates 5. aprillist. Mõnda kohta võib jääda lumetakistusi.

Sinise raja avamise kohta veel veksleid välja ei käi.


Head lennutamist!





Joulu-DiscGolf-Kollane-rada

gala4-1
Unustamatu 2023

Jõulumäe tervisespordikeskus tähistab 18. märtsil 2024 48. sünnipäeva.

Sünnipäeval on vast paslik üle vaadata ka möödunud aasta säravaimad tähed, sündmused ja hetked läbi kaamerasilma.

Head nautimist ja kohtumiseni Jõulumäel, iga päev ja iga ilmaga!

Galerii Unustamatu 2023 leiad SIIT

joulumae-logo-liikumiseks-loodud

2024_karikavoistlused_Parnu
Suusasarja finaaletapp ja Pärnu linna avatud MV 13.03

Varakevadine päike meelitab juba liigagi mõnusalt, kuid suusasarja viimane etapp on veel ukse ees ja tuleb ära sõita.

Jõulumäe murdmaasuusatamise karikasarja viimane etapp toimub 13. märtsil. Samal etapil võisteldakse ka Pärnu linna meistritiitlitele.

Kolmapäeval, 13. märtsil toimub ühisstardiga vabatehnika võistlus ja distantsid on seekord pisut pikemad kui kolmel esimesel etapil. Vanuseklasside NM10-NM12 võistlejad läbivad 2,5 km pikkuse distantsi, NM14, NM16, N18, N, N40 sõidavad 5 km ja M18-M40 7,5 km.

Võistlus toimub Jõulumäe kunstlumekattega suusarajal. Noorte stardid algavad kell 17.30 ja täiskasvanute stardid kell 19.


Iga meistrivõistluse vanuseklassi kolme paremat autasustatakse Pärnu linna meistrimedali ja diplomiga. Lastesõitudel erimedalid.

Kõik tulemused lähevad ka Jõulumäe karikasarja arvestusse. Igal etapil jagatakse punkte vastavalt osalejate arvule ja kõikidel etappidel teenitud punktid liidetakse.

Jõulumäe murdmaasuusasarja karikavõistluste kokkuvõttes autasustatakse 13.03.2024 kõikide vanuseklasside I-III kohta karika ja diplomiga.

Osalemiseks tuleb teha registreering Jõulumäe kodulehel hiljemalt 12. märtsi õhtuks. Võistlustel osalemine on tasuta.

Võistluste juhendid leiab registreerimise juurest.

Karikasarjas ja meistrivõistlustel osalemine on suurepärane võimalus oma oskusi hinnata ja ennast teiste võistlejatega võrrelda. Lisaks pakub võistlus võimalust saada tiitleid ja tunnustust kõvasti treenitud pingutuse eest.

Vaata täpsemalt: SÜNDMUSED

Suusarajad ei ole võistluste tõttu suletud, kuid palume olla võistlejate suhtes tähelepanelikud ja mitte häirida võistluste kulgu. Aitäh!

joulu-suusataja

06.03.2024 2
Suusaraja info

Kuigi viimaste uuringute järgi on paljud kevadlinnud juba kohal, ootab Jõulumäe suusarada veel talverõõme nautima. Jõulumäe kunstlumekattega suusarajal on lund piisavalt ning rada hooldatakse vastavalt sellele, kuidas ilmataat lubab. Viimaste ööde väike miinus on lasnud rada korralikult hooldada, kuid sellegipoolest võib raja kvaliteet olla kevadiselt tujukas. Rada on 2,5 km pikk ja suusatada saab nii vabas kui klassikalises tehnikas. Suusarada on valgustatud õhtul kuni kella 21-ni. Suusalaenutus (5 € / 1 kmpl / 1 h) töötab peamajas iga päev kell 10-20. 


06.07.2024 kevadine kunstlumerada

06.07.2024 klassikavalmis suusastaadion

27.02.2024 udune hommik

Jõulumäe kelgumäe tagumine laskumine on kaetud kunstlumega ja seal saab veel mõnda aega kelgutada. Kelgumäe laskumine on valgustatud õhtul kuni kella 21-ni (kuni 04.03.2024).  Avatud on punane kettagolfirada, matkarajad, suusa-, ketta- ja rattalaenutus. Liivahalli väljakuid saab broneerida SIIN
Kohtumiseni Jõulumäel!  


Uuendatud 07.03.2024

 
joulumae-logo-liikumiseks-loodud

2024_vabariigi_terviseks_fb
Liigume Vabariigi terviseks 23.-26.02

Tule ja tähistame üheskoos vabariigi aastapäeva terviserajal ning liigume vabariigi terviseks! 🇪🇪 Eesti Terviseradade ellukutsutud liikumisaktsiooni “Vabariigi terviseks” liikumiskilomeetrite kogumine toimub taas 23.-26. veebruarini üle Eesti! Liikuma oodatud kõik inimesed, vanusest ja sportlikust vormist hoolimata. Eesmärgiks on üheskoos koguda kilomeetreid kahe tiiru jagu ümber maakera ehk ca 80 000 km. Nagu ka varasemalt, toimub liikumiskilomeetrite arvestus Eesti Terviseradade veebilehel https://terviserajad.ee/vabariigi-terviseks/ reaalajas ning selleks peaksid kõik liikujad läbitud distantsi kodulehele sisestama. Arvesse lähevad ka väljaspool ametlikke terviseradu, näiteks parkides, kergliiklusteedel ja metsaradadel, läbitud kilomeetrid. 


Jõulumäel saab kasulikke liikumiskilomeetreid hõlpsalt kokku koguda näiteks: 💙 suusatades – Jõulumäel on suusatamiseks avatud 2,5 km pikkune kunstlumekattega suusarada (valgustatud õhtul kuni kella 21-ni), meilt saab ka suusad, kui omal veel pole 🖤 kelgutades – Jõulumäe kelgumäe tagumine laskumine on kaetud kunstlumega ja õhtul ka valgustatud kuni kella 21-ni 🤍 matkates ja jalutades – Jõulumäe matkaradade menüüst leiab igaüks sobiva, näiteks 1,4 km pikkune Päkapikkude matkarada, 5 km pikkune seikluselementidega matkarada, 10-15-25 km pikkused matkarajad või tähistuseta metsarajad💙 kettagolfi mängides – 18 korviga punane disc golf’i rada on ka suusahooajal avatud, ketaste laenutus peamajas 🖤 rattaga sõites – laenutuses on paksude rehvidega Fat-bike’id, millega sõida või lumel (kahjuks on Jõulumäel looduslik lumi sulanud). NB! Ratastega ei ole lubatud minna suusaradadele. 🤍 rannaliival möllates – mõnusa õuespordipäeva saab veelgi vahvamaks Jõulumäe uues suvesoojas rannaspordialade hallis rannatennist või rannavollet mängides 💙 Ja see pole veel kõik – vaata lisaks kõikide Jõulumäe liikumisvõimaluste kohta: https://joulumae.ee/tegevused/ Sotsiaalmeedias fotode ja videote jagamiseks sobib kasutada teemaviidet #terviserajad ja #vabariigiterviseks. Teemaviitega postitajate vahel loosib Eesti Terviserajad 27.02 välja kümme suusamütsi, kaelasalli ja pusa. Rohkem infot leiab Eesti terviseradade kodulehelt ja Facebooki sündmuse juurest. Soovime ilusat vabariigi sünnipäeva ning lugematuid tervisekilomeetreid!
terviserajad