Keskuse kasutamisest 11.03 – 25.04

Seoses avalikes siseruumides sportimise ja treenimise keeluga on Jõulumäe sisetreeningruumid suletud alates 11. märtsist 2021 kuni 25. aprillini 2021 (va Vabariigi Valitsuse 9.03.2021 korralduses nr 111 lubatud erandid). Jõusaali kuukaartide kehtivused pikenevad vastava perioodi võrra.

Välitreeningrajatised ja liikumisrajad on omaalgatuslikuks kasutuseks avatud. Kõikjal avalikus ruumis, ka välirajatiste ja liikumisradade kasutamisel tuleb järgida 2 + 2 liikumisreeglit: koos tohib liikuda ja sportida mitte rohkem kui kahekesi ja teistest tuleb hoida vähemalt kahemeetrist vahemaad.

Võistluste ja grupitreeningute korraldamine tervisespordikeskuse territooriumil ja liikumisradadel on kuni 25. aprillini 2021 keelatud.

Kuni 25. aprillini on avalikuks kasutamiseks mõeldud saunad, riietus- ja pesemisruumid suletud.

Majutusse võtame vastu väiksemaid gruppe, peresid ja üksikmajutujaid. Broneeringusoov palume saata e-postiga info@joulumae.ee. Toitlustust pakume majutustubades tarbimiseks ja ainult ettetellimisel.

Suusa- ja muu spordiinventari laenutus on avatud isikut tõendava dokumendi alusel peamaja administraatoripunktis. Majja sisenejate arv on reguleeritud, siseruumides kehtib maskikandmise kohustus ja järgida tuleb 2+2 reeglit. Töötajatel on õigus külastajaid korrale kutsuda ning vajadusel laenutus sulgeda, kui piirangutest kinni ei peeta.

Lisainfo saamiseks palume pöörduda tel 445 6117 või info@joulumae.ee

Olge terved!